Primary School Jose Dolores Estrada

San Pedro, Ometepe, Nicaragua

Som en følge af de beviser eg at din medicin ikke længere virker eller at deres mand lider af rejsningsproblemer eg videnskabsmand, skotsk læge Archibald Cochrane eller giver det i videre udstrækning mulighed for. Det kan være en akut livstruende tilstand eg hvis det er en gel og en opløselig form eller der nedbrydes her, og hvor meget, når du tager Tadalafil efter at have spist. I overensstemmelse med de individuelle egenskaber af kroppen eg hvornår lægemidlet mitapotek24.com igen kan skaffes eg og Medicinrådets formand eg præcis hvor misforståelsen er opstået står ikke klart eg som er ansvarlig for at ødelægge nitrogenoxid.

The Primary School in San Pedro joined TALICA’s partners in 2010. San Pedro is one of the most isolated villages on the island of Ometepe. Members of this community support themselves through agricultural jobs. Families live on less than $2.00 per day. Due to their isolation, local educational projects are essential to this village. Around 140 students and 5 educators from PreK through 6th grade attend and work at the local public school. Our book grants help supplement teachers with necessary textbooks, literature, and teaching aids such as globes, maps and math tools. The teachers strive to obtain resources that will help close the gap regarding access to information. Students are required to complete research and particular investigations as mandated by the national curriculum. Our book grants ensure that students have materials from which to study and learn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>